Betalen, sparen & lenen

  Ook voor al je bankzaken ben je bij Paffen+ aan het juiste adres. Als onafhankelijk adviseur van RegioBank bieden wij alle producten en diensten van een moderne bank. Of het nu gaat om betalen, sparen of lenen. Met goede producten en gunstige tarieven.

  Eigentijds betalen
  Efficiënt bankieren begint met een complete en voordelige betaalrekening met moderne betaalfaciliteiten. Met Plus Betalen van RegioBank ben je verzekerd van een prima betaalpakket! Of je nu thuis wilt bankieren, vanuit je werk, vanaf het strand of in het buitenland: met RegioBank regel je je dagelijkse bankzaken altijd op een eigentijdse manier, zoals jij dat wilt. Paffen+ adviseert en ontzorgt.

  Sparen, maar hoe?
  Wil je maandelijkse geld aan de kant zetten? Of wil je een hoger rendement op je huidige spaarsaldo? Paffen+ zet graag alle mogelijkheden voor je op een rij. Zodat je exact weet waar je aan toe bent. Paffen+ adviseert en ontzorgt.

  Sparen voor je (klein)kind
  Wil je geld aan de kant zetten voor je kind of kleinkind? Met Zilvervloot Sparen van RegioBank spaar je een mooi bedrag bij elkaar tegen een goede rentevergoeding. Je (klein)kind krijgt bovendien een premie van 1% over de inleg minus de opnames per volledig spaarjaar, met een maximum van 10%. Paffen+ adviseert en ontzorgt.

  Meer weten?
  Wil je meer weten over onze diensten en producten op gebied van betalen, sparen en lenen of over onze tarieven, dan geven wij je graag een nadere toelichting in een persoonlijk gesprek, gratis en vrijblijvend. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

  ingrid, regiobankHallo, ik ben Ingrid.
  Voor al je vragen op het gebied van bankzaken,
  sta ik voor je klaar!

  Contact opnemen