Hypotheken

  Bij hypotheekadvies is onafhankelijk advies van groot belang. Er zijn immers talloze geldverstrekkers, ieder met zijn eigen producten, tarieven en voorwaarden. Het hypotheekproduct is voor ons slechts het eindresultaat van ons adviestraject. Bij ons kijken we eerst naar jouw financiële situatie, wensen en voorkeuren én dan pas naar het product.

  Aankoop eigen woning
  Heb je een (andere) eigen woning gekocht? Dan krijg je te maken met tal van financiële vragen. Hoeveel kan ik lenen? Wat kost de nieuwe hypotheek? Wat gebeurt met mijn lopende hypotheek? Kan ik de lopende hypotheek meenemen? Paffen+ adviseert en ontzorgt!

  Je hypotheek verhogen
  Wil je je eigen woning uitbreiden, verbouwen of verbeteren? Hoe kun je dit het beste financieren? Met eigen geld, met het opnemen van een extra hypotheek? En als je kiest voor een hypotheek, welke vorm en looptijd kies je dan?
  Paffen+ adviseert en ontzorgt!

  Uit elkaar: en nu?
  Is jullie relatie ten einde? De eigen woning en de hypotheek vormen in veel gevallen de grootste vermogensbestanddelen. Hoe moet hiermee worden omgegaan? Wil één van beiden de woning aanhouden? Of moet de woning verkocht worden. En hoe zit het met de eventuele Nationale Hypotheek Garantie? Paffen+ adviseert en ontzorgt!

  Meer weten?
  Wil je meer weten over onze diensten op gebied van hypotheken of over onze tarieven, dan geven wij je graag een nadere toelichting in een persoonlijk gesprek, gratis en vrijblijvend. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

  raymond, hypothekenHallo, ik ben Raymond.
  Voor al je vragen over hypotheken,
  sta ik voor je klaar!

  Maak nu een afspraak