Tot 50 euro cadeau bij een overstap naar Paffen+

  6 juni 2017

  Paffen+ heeft nu wel een heel aantrekkelijke actie. Wie voor 1 augustus 2017 totaalklant wordt bij Paffen+, ontvangt maar liefst € 50 cadeau. Stap je alleen met je verzekeringen over òf alleen met je betaal- en spaarrekening, dan ontvang je € 25 cadeau. Maak snel een afspraak.

  Tijd voor een nieuwe bank

  6 oktober 2016

  Voel jij je niet meer thuis bij jouw bank omdat deze te onpersoonlijk is? Kan je niet meer terecht bij jouw bank omdat het kantoor gesloten is. Sta je voor een gesloten deur omdat de openingstijden zijn aangepast? Mag je geen overboekingen meer doen of geld storten bij jouw bank, kom dan naar Regiobank. Bel ons op 045-5427021 en kijk hoe eenvoudig overstappen is.

  Prinsjesdag 2016: de belangrijkste onderwerpen

  28 september 2016

  Op 20 september 2016 (Prinsjesdag) heeft de regering haar plannen voor 2017 bekendgemaakt. Wij hebben de belangrijkste onderwerpen die van invloed kunnen zijn op jouw persoonlijke financiële situatie op een rij gezet.
  Wij benadrukken dat de genoemde plannen de komende weken en maanden nog gewijzigd kunnen worden.

  Paffen+ nu ook op advieskeuze.nl

  11 augustus 2016

  Advieskeuze.nl is een initiatief van de Consumentenbond. Advieskeuze.nl helpt jou als consument de juiste (financiële) dienstverlener te vinden door betrouwbare kantoorgegevens en klantreviews te tonen van dienstverleners bij jou in de buurt. Wij van Paffen+ staan achter het initiatief van de Consumentenbond en werken dan ook graag mee.

  Onze website was aan vervanging toe, dit is het resultaat!

  22 juli 2016

  Wij presenteren met trots onze nieuwe website! Hier kun je informatie vinden over onze werkzaamheden en houden wij je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen. Door de nieuwe structuur is de website overzichtelijk en volledig. Daarnaast hebben we de website een nieuwe moderne opmaak gegeven en heeft het de uitstraling die bij Paffen+ past.