RegioBank “JongWijs”: jong geleerd is oud gedaan

  3 november 2016

  JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Het begint met een spaarrekening voor jouw kind. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. En met jouw toestemming ook een pinpas (tot 12 jaar is dit een Jeugdpas mét weeklimiet). Internet Bankieren en Mobiel Bankieren zijn ook mogelijk. Vanaf 8 jaar alleen tussen de eigen rekeningen bij RegioBank. Vanaf 12 jaar ook naar rekeningen van anderen. Zo leert jouw kind dus stap voor stap sparen, betalen, Internet Bankieren en Mobiel Bankieren, met één pakket.

  Spelenderwijs leren is leuk!
  Bij het pakket krijgt jouw kind leuke en leerzame tips van ons. Ieder jaar, totdat jouw kind 18 wordt. Zo vertellen we over de waarde van geld, het nut van sparen, waarom nadenken voordat je uitgeeft én hoe je veilig betaalt met je pinpas. We praten over zelf geld verdienen en hoe je samen met je vrienden kunt sparen voor een vakantie.

  Uiteraard starten we eenvoudig. En groeien onze tips mee met de leeftijd. Jouw kind krijgt deze tips gewoon via de post, op jouw huisadres. En vaak nog met een leuk cadeautje erbij.

  Leer financieel op eigen benen staan
  Jouw kind heeft je nodig om te leren wat goed met geld omgaan betekent. Daarom krijgt ook jouw kind jaarlijks post van ons. Interessante informatie, praktische tips en leuke spelletjes om samen met jouw kind te doen. En uiteraard staan de Zelfstandig Adviseurs ook voor je klaar. Voor betalen en sparen, de betaalpas, internetbankieren en andere zaken om rekening mee te houden als jouw kind bijvoorbeeld naar de middelbare school gaat.

  In het kort
  – Sparen én betalen voor jouw kind zélf.
  – Sparen met een aantrekkelijke rente van 0,75%.*
  – Jaarlijks educatieve informatie, tips en spelletjes voor jou en je kind.
  – Jeugdpas met een weeklimiet met contactloos betalen (aan te vragen tot 12 jaar).
  – Wereldpas met contactloos betalen (aan te vragen vanaf 12 jaar).
  – Internet Bankieren en Mobiel Bankieren.
  – Geschikt voor jongeren van 0 tot 18 jaar.
  – Aan JongWijs zijn geen maandelijkse kosten verbonden.
  – Welkomstcadeau bij opening van JongWijs
  – Maximaal 1 JongWijs pakket per klant.

  * Variabele rente op jaarbasis. Rentewijzigingen voorbehouden.

  Meer informatie?
  Wil je meer informatie over JongWijs? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak met een van onze financieel adviseurs. Wij zijn je graag van dienst.