Over Paffen+

  Paffen+ verzekeringen & financiële diensten is de onafhankelijke en persoonlijke adviseur voor al je geldzaken. Wij adviseren en bemiddelen in verzekeringen, hypotheken, pensioenen en andere financiële diensten. Wij zijn bovendien onafhankelijk adviseur van RegioBank. Paffen+ werkt zowel voor particulieren als voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

  Team

  Igor Paffen

  directeur/financieel adviseur

  Ik ben getrouwd met een osteopate. Ik heb twee kinderen. Mijn hobbies zijn klassieke auto's en fotograferen. Daarnaast hou ik van muziek en lees ik graag een goed boek.

  Ik houd me vooral bezig met verzekeringsadvies aan onze klanten in het Midden- en Kleinbedrijf alsmede de pensioenadvisering. Daarnaast verzorg ik de algehele aansturing van het bedrijf. Ik ben van huis uit bedrijfseconoom en ben bijna twintig jaar werkzaam in de financiële dienstverlening.

  Raymond Martens

  financieel adviseur

  Ik ben getrouwd en heb twee zonen. In mijn vrije tijd speel ik graag voetbal.

  Ik ben allround financieel adviseur en houd me bezig met de advisering op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioen- en inkomensvoorzieningen. Ik heb een ruime ervaring binnen de financiële dienstverlening.

  Ingrid Kremer

  adviseur RegioBank

  Ik ben Ingrid Kremer, 42 jaar. Samen met mijn gezin woon ik in Geulle. Ik kook graag voor mijn familie, samen gezellig aan tafel. Verder hou ik van uitstapjes maken met mijn vriendinnen, maar geniet zeker ook van een avond heerlijk op de bank met een goede film.

  Als adviseur RegioBank adviseer ik onze klanten op het gebied van betalen, sparen en lenen. Voor mijn aanstelling bij Paffen+ heb ik vijftien jaar gewerkt bij een hypotheekintermediair.

  Jill Wehrens

  adviseur binnendienst

  Ik ben een vrolijke en spontane vrouw. In mijn vrije tijd kijk ik graag een goeie film of serie en geniet ik van een spannend boek. Verder snuffel ik graag op een rommelmarkt.

  Voor onze klanten die ons bellen of bezoeken ben ik, samen met Kim, het eerste aanspreekpunt. Ik geef klanten advies, houd me bezig met het aanpassen van het verzekeringspakket en verzorg de schadebehandeling.

  Kim Vankan

  adviseur binnendienst

  Ik ben van nature een rustig persoon. Ik kijk graag series. Vind het leuk om met vrienden af te spreken, te koken en ben dol op mijn 2 katten. Daarnaast ga ik graag naar een concert/festival.

  Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse klantcontacten. Ik sta klanten te woord, geef advies en regel de schadeclaims wanneer het een keer mis gaat. Ik doe dit samen met Jill.

  Missie
  Onze missie is om voor onze klanten het privé-adres voor alle geldzaken te zijn. Dit trachten wij te bereiken via een werkwijze die wordt gekenmerkt door een sterk persoonlijke benadering en die gericht is op het opbouwen van een langdurige en intensieve adviesrelatie met onze klanten. Met een hoge mate van deskundigheid en kwaliteit als uitgangspunt.

  Onafhankelijk
  Paffen+ is niet gelieerd aan één of meerdere verzekeringsmaatschappijen en/of andere financiële instellingen. Als zodanig kunnen wij geheel onafhankelijk adviseren. Als lid van Adfiz onderschrijven wij, onverminderd de wettelijke voorschriften en eventuele voorschriften uit zelfregulering in de branche, de Adfiz-Code van onafhankelijk advies.

  Integer
  Integer handelen staat hoog in ons vaandel. Als lid van Adfiz verklaren wij dat we bij de uitoefening van onze werkzaamheden, onverlet de wettelijke voorschriften en eventuele voorschriften uit zelfregulering in de branche, de Adfiz Integriteitscode onderschrijven.