Pensioenen

  Iedereen heeft te maken met inkomensrisico’s. Het belangrijkste inkomensrisico is het risico van oud worden! Immers, vanaf een bepaald moment stoppen we met werken en moet er voldoende pensioen beschikbaar zijn. Andere inkomensrisico’s zijn het risico van overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Hoe staat het met jouw inkomensrisico’s?

  Je pensioen aanvullen
  Is jouw pensioen voldoende? Dat is een lastige vraag die niet zo snel beantwoord kan worden. Bouw je op dit moment pensioen op? Hoeveel pensioen heb je in het verleden opgebouwd? Wat is je actuele inkomen? En wat is je ambitieniveau? Paffen+ adviseert en ontzorgt.

  Inkomen voor je nabestaanden
  Stel je komt te overlijden. Hoe staan jouw nabestaanden er dan financieel voor? Kan jouw partner onbezorgd blijven wonen in de huidige woning? Is het inkomen dan nog wel voldoende om alle lasten te kunnen voldoen? Hoe hoog zijn de vaste lasten eigenlijk na overlijden? Paffen+ adviseert en ontzorgt.

  Inkomen in geval van arbeidsongeschiktheid
  In geval van arbeidsongeschiktheid, komt je inkomen onder druk te staan. Dat weet iedereen wel. Maar weet jij hoe het exact zit? Kun je je vaste lasten nog wel voldoen? Op welke voorzieningen heb je recht als je arbeidsongeschikt wordt? Paffen+ adviseert en ontzorgt.

  Meer weten?
  Wil je meer weten over onze diensten op gebied van pensioenen of over onze tarieven voor advies en bemiddeling, dan geven wij je graag een nadere toelichting in een persoonlijk gesprek, gratis en vrijblijvend. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

  igor, pensioenenHallo, ik ben Igor.
  Voor al je vragen over pensioenen,
  sta ik voor je klaar!

  Contact opnemen