Verzekeringen

  Je bezittingen en je vermogen staan bloot aan tal van risico’s. Bezittingen kunnen verloren gaan of schade oplopen en je vermogen kan aangetast worden. Hoewel risico’s zich niet laten uitsluiten, zijn de financiële gevolgen af te dekken met verzekeringen. Een goed pakket aan verzekeringen vraagt om maatwerk. Maatwerk dat wij bieden.

  Het huis uit?
  Ga je op eigen benen staan of ga je samenwonen? Dan moet je aandacht besteden aan verzekeringen. Welke verzekeringen heb je nodig? Welke verzekeringen heb je niet nodig? Hoe weet je dat je goede voorwaarden hebt? En is de premie wel gunstig? Kortom: je moet heel wat uitzoeken voordat je  goed verzekerd bent. Werk dat wij je graag uit handen nemen. Paffen+ adviseert en ontzorgt!

  Zijn je verzekeringen nog wel actueel?
  Wij zien regelmatig dat verzekeringen soms jaren niet zijn bijgesteld. Je persoonlijke situatie kan veranderd zijn. Maar er kunnen ook betere en/of gunstigere producten beschikbaar zijn gekomen. Zou het niet prettig zijn als er iemand was die zorgt dat je verzekeringszaken doorlopend goed geregeld zijn? Paffen+ adviseert en ontzorgt!

  En als het dan toch eens mis gaat…
  Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heb je een keer schade, dan is een telefoontje naar ons voldoende. Wij regelen de volledige schade voor je. Eventueel verhalen we de schade op degene die aansprakelijk is. Zodat jij er geen omkijken naar hebt en je tijd kunt steken in zaken die wel leuk zijn. Paffen+ adviseert en ontzorgt!

  Meer weten?
  Wil je meer weten over onze diensten op gebied van verzekeringen of over onze tarieven, dan geven wij je graag een nadere toelichting in een persoonlijk gesprek, gratis en vrijblijvend. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.


  Hallo, ik ben Igor.
  Voor al je vragen over verzekeringen,
  sta ik voor je klaar!

  Contact opnemen